aturar-me?

He estat escrivint.
Paraules buides que omplien papers, però que en rellegir-les només em transmitien absurds intents de viure'm des de fora. Fa temps que no tinc la necessitat de crear-me una imatge d'espill per poder creure que continue viva.

Reconec la vida que he triat. Em sent segura a cada pas que faig i em sent, sobretot, feliç. He aprés a deixar-me portar per uns camins que no amaguen la ràbia, les penes o les amargures, però sí les van deixant de banda, només donant-li importància a allò que ens fa continuar: els somriures, la confiança i les vertaderes idees. He triat una manera de viure que de vegades pot resultar asfixiant, que pot crear conflictes evitables, i que no ho hem deixarà caure en la rutina robòtica de la societat artificial.

Però és allò que jo he triat. I per això, no em calen falses rectificacions, (re)miraments, (re)buscar-me en mi mateixa o reflexions que em duen a plorar i anhelar temps que suposava millors.No vaig a demanar més instants per aturar-me. No, perquè he descobert que no els necessite. Faré mal i m'equivocaré, però d'això també n'aprendré. Potser malbarataré hores i dies, hauré de demanar disculpes i fer esforços enormes per no perdre allò que estime mentre m'empenye en seguir corrent cap avant. No vull tornar a mirar enrere ni molt menys quedar-me estancada en l'aigua bruta i pudenta dels records.

Aturar-me? No. Mai més.

M'he agafat a una mà que m'oferix allò que sempre he desitjat. Una mà que hem transmet confiança, seguretat i vida. Però el més important de tot, és que és la meua mà.Si jo ja m'he cansat d'anar vivint dient
el va com va,
pensa que sols diré fins que més no podré:
Va com vull. Com volem!

posted under |

1 comentaris:

Maria. ha dit...

Ai mare.
O estic veient doble o has escrit el mateix ací i al fotolog... XDDDDDD

Segueix agradant-me molt-moltíssim perquè veig que els diumenges no només són malenconiosos per mi.

:) Ets la millor de totes. Ací, en Holanda, en l'Estat Espanyol i en qualsevol altre país.

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Seguidors